Loading...

Expressz ajánlott!


29: Expressz ajánlott! zoom-in

Eredeti cím: Prioritaire

Fordította: Kertész Judit (2003)

ISBN 978-963-206-853-X

130×197 mm

184 oldal

keménytábla, cérnafűzött

29: Expressz ajánlott!

Eredeti cím: Prioritaire

Fordította: Kertész Judit (2003)

ISBN 978-963-206-853-X

130×197 mm

184 oldal

keménytábla, cérnafűzött

Tüneményes levélregény a vágyról, az erotikus képzeletről és a szerepjáték végzetes következményeiről. Egy fiatal dán lány Párizsban meglátja egy francia festő képét. A festmény olyan elementáris hatást gyakorol rá, hogy köszönetképpen küld egy képeslapot a festőnek. Ez a kezdete az egyre érzékibbé váló levelezésnek…

Kritika | Ajánló

magyar

ekultura.hu

Iselin C. Hermann a Polar Könyvek kiadásában

Expressz ajánlott! <


Iselin C. Hermann


Iselin C. Hermann kalandos úton jutott el az irodalomig: színiiskolába járt, majd akrobatának tanult Franciaországban − saját bevallása szerint a mai napig tud kötélen táncolni –, ezután egy koppenhágai színház társulatában rendezett és játszott, majd bölcsésztudományi tanulmányai és könyvkiadói szerkesztői munkája után első regényével az Expressz ajánlott-talberobbant a mai dán irodalomba. Regényét 14 nyelvre lefordították, köztük magyarra is. Azóta több gyerekkönyve és regénye is megjelent hazájában.

Az Expressz ajánlott tüneményes levélregény a vágyról, az erotikus képzeletről és a szerepjáték végzetes következményeiről.

Egy fiatal dán lány Párizsban meglátja egy francia festő képét. A festmény olyan elementáris hatást gyakorol rá, hogy köszönetképpen küld egy képeslapot a festőnek. Ez a kezdete az egyre érzékibbé váló levelezésnek, mely egyben kifinomult játék is két szenvedélyes ember között. A játék a tűzzel kezd egyre veszélyesebbé válni, s egy napon már nincs visszaút: megbeszélik, hogy találkoznak.


Top